donderdag 11 juni 2009

Roodkunde!

Weet jij al wat je wil?!
Altijd al beter geweest in kleuren dan in wiskunde of talen? Dan is roodkunde de ideale studie voor jou! Waarom blozen mensen? Welk nut heeft socialisme? Hoe ontstaat een bloedbad? De moderne maatschappij vraagt om concrete antwoorden op dit soort prangende vragen. De roep om rossologen (roodkundigen) was nog nooit zo groot. Daarom komt de faculteit Geuren en Kleuren vanaf september met een nieuw studieaanbod, waaronder de bachelor roodkunde. Want: met rood word je groot!

de kleur rood in 2004 (bron: ANP)

Wat bieden we?
We bieden een breed vakkenpakket met veel keuzemogelijkheden. In het eerste jaar komen natuurlijk de verschillende aspecten van het Rode Leger aan bod, waarna het DNA van de aardbei behandeld wordt. In verschillende keuzevakken kun je dieper ingaan op bijvoorbeeld de Rode Revolutie, niet-westerse wijnstreken en stoplichten van de Oudheid tot de achttiende eeuw. In de overige 2 jaar zal geanalyseerd worden wat de zwakke plekken zijn van de Rode Duivels.

Roodkunde: gister is dood, vandaag is rood!

De bachelor roodkunde sluit goed aan bij verschillende vervolgopleidingen, zoals de master Naoorlogse Songteksten van de Red Hot Chili Peppers en de maoïstische cursus Vraag en Antwoord rond het Rode Boekje. Daarnaast bieden we tal van stageplekken rond de Rode zee.
Met roodkunde op je cv vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Veel rossologen komen terecht in tomatenkwekerijen en socialistische senaatsfracties. Een ding staat vast: met de bachelor roodkunde ben je verzekerd van een rooskleurige toekomst!

Wil je meer informatie? Kijk op www.meerinformatie.be of neem contact op met Rosanne de Rooy, contactpersoon van De Rode Draad, de voorlichtingsdienst van het Rossologisch Instituut in Roodeschool. Bel tijdens kartonuren (0031) (0)20 2396234 komma 43453 haakje 698 pi 768748 76594en dan een 4 met een accent aigu 4335872 95923845 7293874 99 of kom gewoon 'ns langs, dat is misschien handiger...

2 opmerkingen:

  1. persoonlijk vind ik dit bericht niet echt geel, maar dat kan aan mij liggen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad Tom, het ligt allemaal aan jou..

    BeantwoordenVerwijderen