maandag 21 december 2009

Slechte peilingen voor Diederik Smit

Diederik Smit doet het slecht in de peilingen voor de comedyverkiezingen van HumorTV. Volgens de laatste polls blijft hij ver achter bij de concurrentie. Voor Diederik Smit blijft het gissen naar een verklaring voor de miserabele vooruitzichten: "Het hele team werkt ontzaglijk hard voor een goed resultaat, maar voorlopig slaat onze boodschap nog niet aan bij de man in de straat. Daar komt nog 'ns bij dat de man in de straat zeer moeilijk te bereiken is, in verband met de weersomstandigheden."

Afgelopen zaterdag ontsloeg Diederik Smit een van zijn campagneleiders. Vanaf deze week wordt gekozen voor een nieuwe koers met meer nadruk op het belang van ruimte en tijd. Smit: "Ruimte en tijd worden steeds belangrijker, ook in het dagelijks leven van gewone mensen. Wij komen op voor ruimte en tijd en die boodschap zullen we de komende weken blijven herhalen. Ook roepen we iedereen op vrienden en familie te overtuigen op Diederik Smit te stemmen. Juist mensen die geen vertrouwen meer hebben in de huidige comedywereld moeten hun stem laten horen. Zij kunnen het verschil maken in deze historische verkiezingen."

Tot 1 januari kan er nog gestemd worden op het comedytalent van 2009 (
STEM!!).

2 opmerkingen:

  1. Ja, ik ook: op Diederik! Maar Jason, op wie heb jij gestemd? Hè?! Een beetje achterbaks stemmen, daar hebben we niets aan. Openheid wordt gevraagd!
    Terzijde: absurd dat Poolvogel en Los op 1 en 2 staan, daar zal een studentenlobby achter zitten.

    BeantwoordenVerwijderen