zondag 28 juni 2009

Volvo wint file op E17

Jacques van de Meulenbelt heeft vanmiddag de file op de E17, tussen Gent en Antwerpen gewonnen. Rond 17:10 uur plaatselijke tijd kwam hij met zijn Volvo S40 als eerste uit de Kennedytunnel te voorschijn. Van de Meulenbelt had al vanaf afrit Haasdonk op kop gereden in een file van 14 kilometer. De overwinning is een opsteker voor Volvo, dat al sinds april geen file meer wist te winnen.

Ploegleider Jan Delacroix sprak van een zwaarbevochten zege: “Op het eind was het ongemeen spannend, maar uiteindelijk heeft onze tactiek goed uitgepakt. We wisten dat er kansen lagen na afrit Haasdonk, omdat veel mensen daar afslaan. Daar hebben we van geprofiteerd en Jacques heeft vervolgens alles gegeven om de koppositie te behouden. Ik ben erg blij voor hem, hij heeft fantastisch gereden. Natuurlijk is dit een overwinning voor het hele team, maar als je het iemand gunt, is het Jacques. Die jongen rijdt toch in een Volvo S40, dat moet je ook nog maar durven.”

Na de dagwinst van vandaag geldt Van de Meulenbelt als de belangrijkste favoriet voor de zege op Zwarte Zaterdag, volgende maand.

3 opmerkingen:

  1. Wtf? Dit nieuws moet dus nog plaatsvinden?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel eens over een vooruitziende blik gelezen Werner? Nee? Nou, bij deze!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik kan niet wachten tot de volgende maad!

    BeantwoordenVerwijderen