dinsdag 2 juni 2009

Stem Diederik!

Diederik Smit staat in de finale van de schrijfwedstrijd Write Now!, later deze maand. Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de ingezonden teksten van alle finalisten. De bijdrage van Diederik Smit bestaat uit een genocidetoespraak, een recensie over boodschappenlijstjes en het nieuws dat Jan Peter Balkenende verzonnen is. Dit alles inclusief een exclusief interview met Vic Wagenburg.

De finalist met de meeste stemmen krijgt een publicatie in dagblad De Pers. Als je stemt, maak je kans op een abonnement van Passionate Magazine of vrijkaartjes voor het Geen Daden Maar Woorden Festival of De Nachten. Hier kun je de teksten lezen en hier kun je stemmen. Zij van WC-eend adviseren WC-eend en ook ons advies is duidelijk: Stem Duidelijk, Stem Degelijk, Stem Diederik!

De komende weken zal Diederik Smit campagne voeren in Nederland en Belgiƫ. Geen provincie zal worden overgeslagen en de vele flyers en posters zullen bewustwording moeten creƫren. Diederik Smit: "Stemmen is een democratisch recht, waar lang voor gevochten is. Het is belangrijk dat iedereen zich betrokken voelt bij deze verkiezingen, want uiteindelijk gaat het wel ergens over. Er valt iets te kiezen, dus is het belangrijk dat je je stem niet verloren laat gaan."




De finale van Write Now! vindt plaats op 21 juni in Off_Corso in Rotterdam. Meer informatie is te vinden op writenow.nu.

1 opmerking:

  1. Eindelijk iemand die zegt waar het op slaat. Heldere taal, mijn stem heb je!

    BeantwoordenVerwijderen