zaterdag 25 juli 2009

Huishoudelijke mededelingen

Heej (hai),

Welkom op diederiksmit.nl. Helaas is het nodig een aantal mededelingen te doen van huishoudelijke aard. Allereerst verzoeken we iedereen die deze website bekijkt om de mobiele telefoon uit te schakelen. Altijd vervelend als er tijdens een bericht een ringtone afgaat, bovendien hinderlijk voor medebezoekers.
Ook is het van belang dat u tussen de 35 en 38 jaar bent, dit in verband met de veiligheid. We gaan kijken naar de 'David' van Michelangelo en 'De Denker' van Rodin. Het commentaar bij de beelden is van Theo Reitsma. Mensen die denken 'joh, zoek jij het ff lekker uit met je ruilverkaveling' kunnen terecht bij de administratie: drie keer omlopen, dan in de lift naar links.

Verder stellen we het op prijs als u tussen de verschillende berichten niet applaudisseert. Na afloop is er een pauze. Sinds 1 juli mag er niet meer gerookt worden op het overschatte gedeelte van de website. Als de luchtdruk wegvalt, komt er een zwemvest uit uw browser, waar u in eerste instantie niets aan heeft. Daarnaast heb ik de laatste tijd een rustgevend gevoel van bindingsangst. Tot zover deze alinea.

Er zijn drie nooduitgangen: Mary-Teun (11), Sem (8) en de oudste, Multiple-Joyce (6). Deze bevinden zich aan de loefzijden van de website. Maar nu eerst station Amersfoort. Veel plezier.


5 opmerkingen:

  1. "Kaagoey bericht, onovertroffen!!" Mag ik nu roken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zolang er nog ruilverkaveling is op deze wereld, boycot ik dit soort sites. Het is toch ongelovelijk dat er zoveel kavels zomaar umgetausched worden, zonder dat iemand daar wat van zegt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nagekomen mededeling: De Kalanchoë bloeien voorspoedig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik weet niet of reacties anders dan absurdistisch toegestaan zijn, maar ik vind deze site één van de beste momneteel verkrijgbaar aan de digitale snelweg!

    gaat zo door!

    BeantwoordenVerwijderen